Kurumsal İnternet Genel Bilgilendirmeler

İnternet aboneliğini isteğe bağlı olarak devretmek isteyen müşterinin, devralmak isteyen kişiyle birlikte Türk Telekom Ofis veya Türk Telekom Mağazaları’lerine başvurması gerekir. ADSL hizmetinin devri için internetin bağlı olduğu sabit telefon hattının da aboneliğini devir almak isteyen müşteriye devredilmesi gerekmektedir. Kampanyalı abonelerin devir işleminde kampanyaya özel bir koşul bulunmuyorsa devir sonrası taahhüt durumu korunur. Devir işlemi ücretli olup, internet hattı borç nedeniyle kapalı olan müşterilere ödeme gerçekleşinceye kadar devir işlemi yapılmaz. Özel nitelikli kişisel veriler üzerinde gerçekleştirilen tüm hareketlerin işlem kayıtları güvenli olarak log’lanmaktadır. İşlemlerin sorunsuz ve zamanında tamamlanabilmesi için sizinle irtibata geçmemiz gerekebilir, bu nedenle dilekçede yer alan iletişim bilgilerinizin (cep telefonu/sabit telefon numarası) güncel olması gerekmektedir.

Tek bir ADSL hattım için Türk Telekom TekŞifre’de birden fazla hesap oluşturabilir miyim? ADSL modemin Wide Area ile görüşmesi ATM protokolü ile olmaktadır. Türk Telekom İnternet bağlantınızdaki fiziksel hat kaynaklı olmayan sorunlarınızı Türk Telekom’e bildirmek için tıklayın. Ev içi kullanımlarda bilgisayarın kablosuz modeme olan uzaklığı belirgin bir etki yaratmayacaktır. Upload ve download hızlarının eşit olduğu bağlantı çeşitleri hakkında bilgi almak için lütfen tıklayın. TCP protokolü kullanıldığında, 2 nokta arasında bir bağlantı kurulur, gönderici taraf, her gönderdiği paketin karşı taraf tarafından alındığına dair bir alındı onayı (Acknowledge) bekler. Eğer alındı onayı bir süre gelmezse, gönderici taraf paket göndermeyi kesecektir. Bu nedenle, özellikle de ADSL gibi asimetrik hız ile bağlanılan bir bağlantıda, upload trafiği yoğun olarak kullanıldığında alındı onayları aksayabilir ve bu da download hızında yavaşlamaya yol açabilir. Aktivasyon kodunu girdiğiniz GSM Numarasına ulaşmadı ise, tekrar gönder butonuna tıklayarak yeni kod isteyiniz. İçinde bulunulan ay içerisinde paket değişikliği max üç kez yapılabilmektedir. Bu limit dolduğu takdirde farklı bir pakete geçiş işlemi için bir sonraki ay beklenmelidir. Uygulamada mevcut paket değiştirildiğinde paket değişikliği anında gerçekleştirilmekle birlikte faturaya takip eden ay yansıyacaktır.

Ücretsiz ADSL modemler, İşyerim ADSL bağlantısı başvurusu sırasında bayiler aracılığıyla kullanıcılara verilmektedir. TTNET kampanyalarında ücretsiz olarak verilen ADSL modemler ADSL2+ teknolojisine de uyumludur. Bu hizmet sadece aylık kotanızın %80 ve %100’üne ulaşmanız durumunda bilgi vermek içindir. Ayrıca aynı gün yapılan ihalede 29.999’uncu ve 30.001’inci aracı satın alan üyemiz Zuhur Otomotiv’e 1.000 TL ve 1.001 TL değerinde Otopuan, Oto.net’ten hediye edildi. 4 Mart 2014 tarihinden bu yana üyemiz olan Tarkan Otomotiv, 2000 yılından beri İstanbul Ataşehir’de faaliyet göstermektedir. 2.El araç alım satım dışında araç kiralama sektöründe faaliyet gösteren Tarkan Otomotiv için müşteri memnuniyet ve güveni en büyük öncelik. Yaşımızı doldurmadan, oto.net platformu üzerinden 10.000’inci aracın satışını tamamladığımız için çok mutluyuz. Google AFS reklamlarının OTONET’e yönlendirilmesi esnasında Google KULLANICILARIN tarayıcısına çerez yerleştirebilir veya bunlarda yer alan çerezleri okuyabilir veya bilgi toplamak amacı ile web işaretleri kullanabilir. Türk Telekom® markası, Türk Telekom Grubu şirketleri ortak markasıdır. Yalın İnternet hizmetinde aylık paket fiyatına ek olarak Yalın İnternet Aylık Erişim Ücreti (vergiler dahil 47​ TL) alınır. Online İşlem Merkezi ya da E-fatura portalindeki “Fatura Ayarları” bölümüne e-posta bilginizi kaydederek faturalarınızı e-posta yolu ile de alabilirsiniz.

Evinizden çıkmadan SMS, telefon veya internet yardımıyla İşyerim ADSL abonesi olabilirsiniz. Satın alma işleminiz bizim değil, üçüncü taraf bir satıcı aracılığıyla yapıldıysa cayma seçenekleriniz hakkında bilgi almak için doğrudan söz konusu üçüncü tarafla iletişime geçmenizi öneririz. Avrupa Ekonomik Alanı’nda ikamet ediyorsanız satın alma işleminizi müteakip 14 takvim günü içinde herhangi bir neden belirtmeksizin bizimle olan bu Sözleşmeden cayma hakkına sahipsiniz. Oto.net, teknolojik ürünlerde oluşabilecek herhangi bir arızada sorumlu değildir. 9 Ağustos 2017 tarihinde düzenlenen “Müzayede” ihalesinde kıyasıya bir mücadeleden sonra 2014 Model Renault Clio Sportourer Joy aracı satın alan Erçal Fındık Otomotiv 25.000’inci aracı alan üyemiz oldu. 9 Aralık 2013 yılında ilk online ihalemizi yaparak sizlerin destek ve güveni ile oto.net serüvenine başladık. Oto.net Türkiye’nin önde gelen internet girişimlerinin yatırımcısı olan Projectz tarafından desteklenmektedir. Ve daha bir çok işlemi Online İşlem Merkezi’nden hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. İşyerim Çağrı Merkezi kanalımızdan, konusunda uzman müşteri temsilcilerimiz ile sizlere 7/24 hizmet sunuyor ve destek oluyoruz. ​​Elektronik faturanızı Acrobat Reader ile açtığınızda aşağıdaki resimde görüldüğü gibi “imza doğrulanmadı” mesajını göreceksiniz.

Müşteri memnuniyetini en büyük önceliği olarak benimseyen Koçsar Otomotiv, sektördeki yenilikleri yakından takip etmekte ve iş planını buna göre düzenlemektedir. Koçsar Otomotiv’e bizimle birlikte yol aldığı için teşekkür ediyor ve iş birliğimizin devamını diliyoruz. 25 Aralık 2014, Perşembe günü Genel Müdürümüz Yonca Ulusoy Zaimoğlu, Kurumsal Satış Müdürümüz Tuna Güzelyüzlü ve satış ekibimizin yöneticisi İsmail Parlak ile birlikte aracın yeni sahibi Çobanoğlu Otomotiv’i Ataşehir’deki galerisinde ziyaret ettik. Kendilerine hem oto.net ailesinin bir üyesi oldukları için teşekkür ederken, aynı zamanda 5000. OTONET, işbu “Gizlilik Politikası” hükümlerini dilediği zaman “Portal”da yayınlamak suretiyle değiştirebilir. OTONET’in değişiklik yaptığı Gizlilik Politikası hükümleri “Portal”da yayınlandığı tarihte yürürlülük kazanır. Fatura ödeme, kota sorgulama, tarife işlemleri gibi TTNET ile ilgili tüm işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz Online İşlem Merkezi’ne giriş yapmak için TekŞifre oluşturmanız gerekmektedir. TekŞifre’niz ile giriş yapacağınız Online İşlem Merkezi’nde internetin konforlu ortamından ayrılmadan hızlı ve güvenli şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.TekŞifre, tüm uygulamalarımızı kullanmanızı sağlayan size özel şifredir. Durumlardan kaynaklanabilecek sorunlardan ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul edilmeyecektir. Şifrenizi unutmanız halinde Kullanıcı Adınızı (e-posta adresiniz) ve Şifrenizi girdiğiniz giriş sayfasındaki “”Şifremi Unuttum” sayfasına gitmeniz ve TekŞifre kullanıcı adınızı (e-posta adresinizi) yazarak «Gönder» butonuna tıklamanız gerekmektedir. Müşteri Hizmetleri’ni aramamanız durumunda, aynı ADSL bilgilerinizle yeni hesap oluşturabilmeniz için, 24 saat beklemeniz gerekmektedir. 24 saatin sonunda, oluşturduğunuz üyelik kaydı iptal edilecektir.

  • Hat dondurma hakkını kullanmış olan müşteri bu servisimizi ilk hat dondurma tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra yeniden kullanmaya başlayabilir.
  • Bu aracı oto.net’in sıkı takipçisi çok değerli üyemiz Kasapoğlu Otomotiv’in sahibi Sebahattin Kasap aldı.
  • Katılımcı yarışmaya katılmakla, hediyelerin ulaştırılması için gerekli olan isim, soy isim, telefon numarası, adres ve benzeri kişisel bilgilerinin; Türk Telekomünikasyon A.Ş.
  • Açık artırma ile satılan bu aracımız çok talep görmüş, 112 üye ilgilenmiş ve 32 üyemiz de teklif vermiştir.

Bilgisayarımızda üretilen bir IP bilgisi, ADSL modemden çıkana kadar pek çok header ilavesine uğrar. Bir örnek vererek açıklamak gerekirse, diyelim ki PPPoE olarak bağlantısı olan bir PC’de bir Web sayfasını açıyoruz. Bir TCP paket üretilecek, o bir IP paketine dönüştürülecek, PPPoE client PPoE header’ı ekleyecek, PPP olarak çıkarken bir header daha, sonunda da başka bir header ile Ethernet paketine dönüştürülecektir. İnternet hızınızı yükseltmek için Türk Telekom’in diğer ADSL paketlerine geçiş yapabilirsiniz. Türk Telekom ADSL Paketleri hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Ücretli Katma Değerli Servisler’de hat dondurma işlemi geçerli değildir. Abonelerimiz bu servisleri bağlantı adresi dışında bir internet erişimi üzerinden de kullanmak istemiyorsa bu servisler iptal ettirilmelidir. Cep telefonunuz ile bulunduğunuz her noktadan TTNET ile ilgili işlemlerinizi gerçekleştirebilmek için TekŞifre oluşturmanız gerekmektedir. Tüm uygulamalarımızı kullanmanızı sağlayan size özel şifreNİZ OLAN TekŞifre’niz ile giriş yapacağınız Online İşlemler’de hızlı ve güvenli şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer TekŞifreniz bulunmuyorsa aşağıdaki şekilde ulaşacağınız Online İşlemler anasayfamızda yer alan “TekŞifre Hesabı Oluştur” linkinden TekŞifre oluşturabilirsiniz. Müşterinin hat dondurma dönemindeki kotası hat dondurmadığı dönem ile sınırlıdır. Örneğin; 6 GB kotalı paket kullanan bir abone ayın 15’inde hat dondurma hakkından yararlandığında aylık kullanım ücreti olarak kullandığı kısmı ödeyecek ve aylık kotasıda 3 GB olacaktır. 3 GB’nın üzerinden bir kullanım varsa abonenin faturasına kota aşım ücreti yansıyacaktır. Oto.net ikinci el araçların alınıp satıldığı bir elektronik platformdur. Kota Bilgilendirme Servisi, limitli paket kullanan müşterilerimizin, aylık download (indirme) miktarları %80 ve % 100 sınırına ulaşması durumunda bilgi almasını sağlayan ücretsiz bir hizmettir.